Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Πολύχρονη εμπειρία στις κατασκευές & τα κουφώματα αλουμινίου!

Η εταιρεία μας, Α. Γ. ΦΥΛΤΖΑΝΙΔΗΣ, έχει ως βασική της δραστηριότητα τα κουφώματα και τις κατασκευές αλουμινίου, αλλά και τις κατασκευές σιδήρου.

Βρισκόμαστε στην αγορά του αλουμινίου, στη Ρόδο, από το 1995 και έχουμε αναλάβει πάρα πολλά έργα που αφορούν σε κατασκευή πορτών, παραθύρων κ.ά., αλλά και σε ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Εργαζόμαστε με συνέπεια, οργάνωση και ιδιαίτερη προσοχή στην αποφυγή μερεμετιών, ενώ στο πελατολόγιό μας υπάρχουν αρκετά καταστήματα και ξενοδοχειακές μονάδες από τη Ρόδο και όχι μόνο. Αναλαμβάνουμε έργα σε όλα τα Δωδεκάνησα!

Στην Α. Γ. ΦΥΛΤΖΑΝΙΔΗΣ μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε ρολά, γκαραζόπορτες, αίθρια και κάθε είδους κατασκευή-εφαρμογή αλουμινίου. Παράλληλα, ασχολούμαστε και με τις κατασκευές σιδήρου, όπως κάγκελα, πόρτες, πέργκολες και ειδικές κατασκευές.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, όπως είναι η ALUMINCO και η EUROPA.

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει κατασκευές αλουμινίου βάσει των αναγκών και της αισθητικής του κάθε πελάτη. Δημιουργούμε πρωτότυπες κατασκευές και, κάθε φορά, ένα… μοναδικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής!

Εξυπηρετούμε τη Ρόδο και όλα τα Δωδεκάνησα και διακρινόμαστε για το after sales service που προσφέρουμε.

Εμπιστευθείτε μας για κουφώματα αλουμινίου και κατασκευές σιδήρου, είτε πρόκειται για την οικία σας, είτε για το κατάστημα και την επιχείρησή σας.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας αναλαμβάνουμε και την επισκευή ή αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων, ενώ παρέχουμε στους πελάτες μας, πάντα, ποιοτικό service.

 
 

Αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές αλουμινίου, ενώ μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα πιο απαιτητικά σχέδια και στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σας. Πραγματοποιούμε έργα θωράκισης με την κατασκευή ρολών ασφαλείας και θωρακισμένων πορτών, προσφέροντάς σας τη μέγιστη ασφάλεια για το κατάστημα ή την οικία σας.

Στην εταιρεία Α. Γ. ΦΥΛΤΖΑΝΙΔΗΣ:

  • έχουμε πετύχει έναν άριστο συνδυασμό εμπειρίας και τεχνογνωσίας.
  • επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
  • προσφέρουμε υψηλή τεχνολογία, εγγύηση και μοναδική ποιότητα στα κουφώματα αλουμινίου και στις κατασκευές σιδήρου, για μέγιστη ασφάλεια και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!